MERALPOLAT TRIO LIVESTREAMCONCERT PAARD DENHAAG
28 februari 2021
Paard Den haag
Google Map

zondag 28 februari 2021

MERAL POLAT TRIO [livestream]

Meral Polat ging afgelopen zomer de studio in met muzikanten Chris Doyle en Frank Rosaly en daaruit is een wonderlijk mooi trio ontstaan; Een eenvoudige setup met een betoverend klinkend resultaat.

Het Meral Polat Trio maakt een reis van Koerdische-volksmuziek naar protest-desert-blues, van oost naar west en terug. Met eigen tekst en de gedichten van Meral’s vader bouwt het Trio de songs met intrigerende en meeslepende klanken. Liederen waarin de schoonheid een plaats krijgt, naast het intense verdriet en verlangen van een onderdrukt volk en uptempo nummers die met een vurige bezieling de liefde, de vrijheid en het leven vieren.

Meld je gratis aan voor de livestream op zondag 28 februari om 21:00 uur door op de zwarte button te klikken.

Hun muziek is een versmelting van identiteit en disciplines, ontstaan in een periode waarin alles wat opgebouwd was, wat ze kenden, aan gewend waren wegviel en naar buiten gaan geen optie meer was. Op dat moment begon het muzikale onderzoek naar de juiste instrumentatie, de juiste kleur en een eigen manier om een rijke invloed van disciplines, tijden, geografische landschappen en culturen te combineren. In een intieme setting bevragen ze wat ons maakt tot wie we zijn, en nemen ze de luisteraar daar volledig in mee.